Varma boenden

Last modified date

Bestämmer du dig för att åka på camping under vintermånaderna är ett varmt boende en av de viktigaste sakerna. Du kan bo i husbil ifall du har tillgång till en värmepanna som är diesel-, gasol-m eller eldriven. Det finns även värmepannor som har en mix av el och gasol eller diesel och el. Vissa husvagnar har till och med ett alternativ som innebär att du kan elda under en gasolpanna. På grund av detta är det alltid rekommenderat att du tar med dig extra gasolflaskor.

Flera boenden

Vill du däremot inte bo i en husvagn kan du självklart välja andra alternativ. Det är möjligt att bo i tält även under vintern. Det finns speciella bastutält som kan hålla värmen även om det skulle bli upp till -40 grader. Dessa tält är ofta väldigt lätta att ta med sig, packa upp samt ner. De brukar dessutom inte vara särskilt tunga.

Förutom tält och husvagn kan du även välja att bo i en stuga. Om du ska på camping på en campingplats eller uppe på fjället kan du hyra en stuga att bo i. De har ofta någon typ av spis som hjälper dig att hålla värmen.

ivadmin