Sköt om hemmet under campingturen

Last modified date

Älskar du att campa men är inte lika förtjust i att lämna hemmet obevakat? Då kan du använda dig av smarta appar som gör det enkelt för dig att styra hemmet på avstånd, exempelvis samtidigt som du befinner dig på en camping. Minska risken för inbrott genom att fjärrstyra värmepumpen och för att hålla hemmet fräscht tills du kommer hem igen.

Campa lugnt med smarta appar

Det finns väldigt många appar nu för tiden och allt fler appar börjar kunna användas för att styra våra hushållsapparater. Man kan exempelvis koppla tvättmaskinen, kylskåpet eller radion till appar som kan användas för att fjärrstyra apparaterna. Det gäller nu även för värmepumpen. Genom att använda appen Nibe Uplink kan du fjärrstyra värmepumpen när du inte är hemma. Därför kan du i lugn och ro åka iväg en längre tid från hemmet oavsett årstid och styra inomhustemperaturen på avstånd. Använd värmepumpen som AC på sommaren för att hålla inomhustemperaturen behaglig för växterna och värm upp hemmet under den kalla årstiden för att inte hemmet ska kylas ner medan du är borta. Det bidrar till att hemmet verkar beboeligt medan du är borta och det gör hemmet behagligare att komma hem till.

Använd även andra appar för att fjärrstyra hemmet och ha koll på vad som händer när du inte är där. Övervakningskameror kan användas för att hålla koll på hemmet i realtid via appar. Det kan vara användbart vid tillfällen då du inte är hemma, även om du inte råkar befinna dig just på en camping. Exempelvis kan det vara ett bra hjälpmedel att använda när man ofta är hemifrån på grund av jobb eller när man har ett stressigt vardagsliv med många aktiviteter utanför hemmet. Använd då den smarta tekniken för att göra ditt liv enklare och mer bekvämt.

kalle