Köp en bil och kom igång med camping

Last modified date

Camping kan vara en mycket avkopplande aktivitet och paus från din stressiga vardag. När du campar får du istället för ljudet från trafiken höra ljudet i naturen som vinden, vattnet och fåglarna. Du får också den fantastiska möjligheten att skapa minnen för livet tillsammans med din familj och barn.

Några av de främsta anledningarna till att börja med camping är:

  • Minskar stress – Att vara ute i naturen har en lugnande effekt som är mycket mer terapeutisk än de flesta andra aktiviteter du kan hitta på.
  • Höjer dina dopaminnivåer – Människokroppen är gjord för att vara ute i naturen och till följd aktiveras kroppens belöningssystem som frisätts lyckohormonerna dopamin, serotonin och endorfiner. Dessa lyckohormoner påverkar i sin tur ditt humör och sinnestillstånd positivt.
  • Förbättrar din sömnkvalitet – Melatonin är ett hormon i kroppen som kontrollerar din sömn. När du är ute och campar exponeras du för melatoninvänligt ljus som påverkar din sömncykel positivt.

Kom igång med en begagnad bil

För att komma igång behöver du dock en bil och vad är bättre än att besöka den största bilhandlaren för begagnade bilar? Över 79 000 kunder har köpt sin begagnade bil hos Riddermark Bil sedan år 2006. På Riddermarkbil.se har du brett utbud av minst 2000 begagnade bilar i lager från stora bilmärken som Volvo, BMW, Volkswagen, Audi och Ford. Hemligheten bakom Riddermarks Bils framgång är att de leds av ett antal ledord som till exempel trygghet och ärlighet. Dessa ledord innebär att de gillar att visa transparens och få dig att känna dig trygg genom hela bilaffären.

Du hittar snabbt den typ av bil du letar efter genom deras filter på webbplatsen. Riddermark Bil har nämligen ett genomtänkt filter som låter dig sortera på bilar efter en rad viktiga faktorer som biltyp, modellår, drivmedel och pris. Ett förslag på en passande bil för camping är Ford Ranger 2.0 TDCi 4WD med 213 000 hästkrafter från 2019. Med en automatisk växellåda är den enkel att köra och med sitt flak får du plats med alla campinggrejer och utrustning. Den har många nyttiga funktioner för camping som dragkrok, GPS, navigation (GPS) och regnsensor.

kalle