Inreda på campingplatsen

Att man vill inreda hemma är inte speciellt konstigt. Men

även ute på en camping där man kanske spenderar en hel del tid kan det vara roligt att inreda så man får till sin stil. Men hur kan man gå till väga för att få allt som man vill?

Förbered i god tid på campingen

Det är viktigt att man förbereder campingsemestern i god tid. På så sätt vet man att man får med sig allt man behöver. Ska man till exempel campa med husvagn på en plats där man varit förut vet man hur det ser ut med närhet till toalett, matbutik och annat. När man funderar över husvagnens inredning måste man se till att den verkligen är funktionell så man får plats med det man inte kan köpa i campingens närhet.

Gör fint inne i husbilen eller husvagnen

Med fina tapeter från Boråstapeter kan man ge insidan av husvagnen eller husbilen ett helt nytt intryck. Man kan måla och tapetsera både skåpsluckor, väggar, förvaringslådor under säten och mycket annat. Tapet kan också användas för att dekorera insidan av luckor eller lådor samt inuti skåp om hyllorna inte är så fräscha. Man kan också ställa ut blommor och olika prydnadssaker för att få det ännu finare. Kanske passar det också med en matta på golvet?

Inredning i tält

Bor man i tält och inte stannar så länge på varje plats kan det vara onödigt att inreda. Då handlar det snarare om att man skapar en smidig och smart inredning som gör att man får plats med allt man önskar. Det går till exempel att ha lådor att packa i, förvaring som kan hängas upp med mera. Sedan är det såklart inte fel om man väljer produkter som har ett snyggt utseende.

Olika sätt att inreda utomhus på sin campingplätt

Bor man på en campingplats har man i regel en liten campingplätt man kan dekorera och inreda på. Man kan till exempel sätta upp ett litet staket, plantera i krukor eller rent av anlägga mindre odlingsland. Ställer man upp en husvagn eller en husbil med förtält kan man också inreda i tältet hur man vill. Man kan till exempel tapetsera köksskåp och göra en matlagningshörna där man står skyddad från väder och vind.

kalle