Camping i Norrbotten

Ett tips inför den stundande semestern är att kika in camping i Norrbotten. Om du vill njuta av vacker natur men slippa trängsel så är det ett perfekt val att tillbringa semestern högt upp i landet. Där finns många campingar och även om utbudet ser olika ut så finns det garanterat något för alla, oavsett om du vill tälta, ha med dig husbilen eller hyra en stuga.

Aurora Camp Kurravaara

Aurora Camp Kurravaara får högt betyg av sina gäster och rekommenderas varm, speciellt av par som besökt platsen. Aurora Camp Kurravaara ligger lite över en mil utanför Kiruna, omgivet av skogen och den vackra Torne Älv. Här hyr du stuga för dig själv eller med sällskap och kan garanteras att koppla av i den fridfulla omgivningen. Om du gillar att vandra så anordnas vandringar för stuggäster och besökare och det finns också andra aktiviteter som fiske att göra. Om du är orolig för ditt företags skydd när du åker på semester så finns digitalisering av brandskydd med en mängd olika tjänster. Där finns utöver digitalisering av brandskydd hjälp att se över risker för bland annat brand och inbrott. Du kan hyra allt du behöver till fiske på plats och behöver således inte släpa med dig en massa extra packning. Priser varierar huruvida det är högsäsong eller inte men om du har tröttnat på att trängas på turistställen och söker lugnet är Aurora Camp Kurravaara ett mycket bra val.

Rajamaa

Ett vackert och avkopplande ställe att besöka är Rajamaa som ligger beläget på en ö vid Muonio älv. Här finns det gott om stugor, vacker natur och många aktiviteter som passar både stora och små. På plats finns även restaurang och möjligheter att sätta upp tält. Här finns också platser för husbil. Vandring och fiske anordnas självklart och all-inclusive fiskepaket finns att boka för ett fantastiskt fiskeäventyr i Lappland! Om du gillar fiske kommer du inte att bli besviken.

Stora Sjöfallets Fjällanläggning

I Jokkmokks nordöstra del ligger Stora Sjöfallets Fjällanläggning och här erbjuds du att hyra stuga eller lägenhet och du kan ta med dig husbilen eller sätta upp tält. Här finns restaurang som serverar frukost och middag samt vegetariska alternativ för den som önskar. För den som vill uppleva storslagen natur är Stora Sjöfallets nationalpark ett måste att besöka. Priserna varierar beroende på säsong men sett till vad de erbjuder och platsen är det mycket prisvärt.

kalle